5th - lobby
5th - lobby

press to zoom
pods
pods

press to zoom
4th
4th

press to zoom
5th - lobby
5th - lobby

press to zoom
1/21

thecircle.work
Gurugram NCR
Shubham (+1), 2019

Thecircle.work is a premium co-working space located in Gurugram NCR. The objective was to create a space that fostered a sense of community. With over 70,000 sft carpet area, built across two floors, it is also one of the largest in the country. The 5th floor showcased in the first 8 images is in a blend of imperial and rustic themes, whereas the 4th floor showcased in the rest has a more laid back vibe, to target a younger demographic compared to the other floor.  An industrial vibe is achieved by the use of recycled plywood walls, wooden textured flooring, exposed cement plastered ceilings & chic furniture. The floors are interspersed with various types of huddle spaces, all with different moods and configurations. Focusing our creative energies on the site and with the procurement and execution teams, we created a final product that was better than the visualisations. Shubham has contributed to this project end to end, from conceptualization to procurement to coordination & execution to accessorization.

Open meeting area
Open meeting area

press to zoom
Workspace 2
Workspace 2

press to zoom
Waiting area
Waiting area

press to zoom
Open meeting area
Open meeting area

press to zoom
1/10

Wavelabs
Hyderabad
Shubham + Pravesh (+2),
2017

Wavelabs is a young and dynamic company in UX, digital engineering and artificial intelligence based solutions. The office was designed with the intent to serve 90 employees, with all the facilities of discussions, brainstorming, relaxation and breakout facilities.

The office space was designed with the concept of discussion, tinkering and collaboration process. The large office plate was broken into 2 smaller but interconnected workspaces with a bay of semi open meeting/ huddle areas in the middle. The subtle vibrance with a palette of pastel shades give serene vibes while keeping the mood of the office light and playful. All the spaces are planned adjacent to breakout or relaxation spaces to encourage formal or informal discussion.
Shubham and Pravesh have together contributed to the proposal and design development in a team of 4.

Semi open partition cum storage
Semi open partition cum storage

press to zoom
Associate cabins
Associate cabins

press to zoom
CEO room
CEO room

press to zoom
Semi open partition cum storage
Semi open partition cum storage

press to zoom
1/5

Ajay and co
Hyderabad
Pravesh (+2),
2019

Ajay and co is a business consulting firm that required a small office space for its team of 40. The brief was a simple yet functional office with minimal use of color and simple surfaces that increased the focus and attention span of the workforce. The client was also a believer in the ideas of zen and was insistent on maximizing the use of white colours. 
Pravesh has contributed as a lead designer as well as a project manager along with a support team of 2.